Energy10 status

26-10-2011

Hermed udsendes en lille status for det nye Energy10.

Den korte historie er, at det stadig ikke er muligt at indberette via Energy10.

 

Hvad sker der lige nu?

I øjeblikket er vi i fuld færd med at fejlbehandle og tilrette Energy10 ud fra den seneste tids afgrænsede tests, som omtalt i tidl. nyhedsbrev. Herved får vi udluget de mest markante fejl i programmet, inden det gøres endeligt tilgængeligt for alle.

Næste step er, at vi i samarbejde med Energistyrelsen og SEEB skal teste det nye indberetningssystem af, for at sikre os at alt fungerer som det skal. Servicen for indberetningen er endnu ikke færdigudviklet og klar til test, og det betyder at man ikke kan anvende Energy10 til at indberette.

 

Hvornår kan der indberettes med det nye Energy10?

Som ovenfornævnt skal der køres tests imellem den nye indberetningsservice og de nye energimærkningsprogrammer. Det forventer vi vil ske fra og med uge 44.

Dette vil naturligvis give anledning til udsættelse af den tidligere varslede overgangsperiode, som vi endnu ikke har fået udmeldt officielt nyt om fra SEeB/ENS.

Vi er blevet lovet på tidligere tidspunkt, at der i alle tilfælde vil være tale om en overgangsperiode på minimum 1 måned. Derfor skal man indtil videre blot fortsætte sin energimærkning i Energy08, som vi garanterer for vil fungere så længe det er nødvendigt.

Man vil som konsulent dermed aldrig stå uden muligheden for at kunne indberette sine energimærker!

 

Kurser?

Vi arbejder hårdt på en tidsplan for kurser så vidt muligt i november. Dette vil der i særskilt nyhedsbrev blive meldt ud om, så snart vi har officielle datoer at forholde os til.

 

Spørgsmål?

Som altid står vi klar ved telefonerne, hvis der skulle være supplerende spørgsmål vi kan være behjælpelige med.

Tilbage

Energy Systems A/S
Skanderborgvej 234
8260 Viby J

Tlf.: 70 22 93 10
support@energysystems.dk