Energy Systems A/S opruster med ansættelse af ny salgschef

25-04-2017

Vi har pr. 1. april 2017 ansat Mikkel Laurberg som ny salgschef med ansvaret for salg og for videreudvikling af vores eksisterende samt nye markeder med et primært fokus på Energy Projects.

Mikkel vil have fokus på at videreudvikle vores tætte samarbejde med de offentlige byg- og driftsherrer for at hjælpe dem med en bedre anvendelse og udnyttelse af energibesparelsespotentialet fra energimærker, energisyn mv. 

Herved vil de få et opdateret og ikke mindst validt beslutningsgrundlag - både på ledelse- og operationelt niveau. Vi gør dine energidata levende!

Mikkel kommer senest fra en stilling som salgschef hos NTI CADcenter A/S, hvor han i mere end 10 år har arbejdet tæt sammen med byggeriet i den store digitaliseringstransaktion, som branchen har gennemgået.

Mikkel har i de senest 5 år været salgsansvarlig for Facility Management-løsningen Mdoc FM, og han har deraf en stor viden og indsigt i bygnings- og ejendomsdrift - så mange af jer kender ham sikkert allerede.

Vi har set meget frem til at få Mikkel med på holdet, og hermed yderligere styrke vores position og vækst i markedet for energioptimerende software.

Mikkels store netværk og brede erfaring inden for de offentlige byg- og driftsherrer vil være til stor gavn for Energy Systems A/S’ eksisterende og nye kunder.

Tilbage

Energy Systems A/S
Skanderborgvej 234
8260 Viby J

Tlf.: 70 22 93 10
support@energysystems.dk