Software til arkivering, analyse og ajourføring af energimærker og energiprojekter

EnergyProjects er et specialværktøj til bygningsejere – en softwareapplikation, som er særligt indrettet til at skabe overblik over mange ejendommes energiforbrug, energibesparelsesforslag og renoveringsprojekter.

Vi møder meget gerne op og fremviser produktet helt uforpligtende, så tøv ikke med at booke et møde!

Det følgende er blot nogle af de kommende funktioner, du vil kunne anvende i Energy Projects.

 

Ejendomme

Den centrale del af EnergyProjects er overblikket over ejendomme. Man kan indtaste ejendomme manuelt eller importere direkte fra BBR og Energy10s store database med energimærker i digitalt format.

Ejendommene grupperes og søges frem på kort eller i en liste med en lang række parametre, som fx deres nuværende energiforbrug eller besparelsespotentiale samt naturligvis adresser, områder og kategorier.

Nuværende forbrug

Det er essentielt at kende den nuværende situation, hvis man vil analysere bygningsmassens mulige energioptimeringer. EnergyProjects kan hente forbrugsoplysninger fra energimærkningen eller løbende opdateres med bygningsejerens egne informationer fra forsyningsleverandører/målere.

Overblikket kan oven i købet krydres med fremskrivninger, såsom genberegning med ændrede energipriser.

Besparelsesforslag

Alle ejendomme kan forbedres, og i de fleste tilfælde findes der allerede en lang række grundigt gennemregnede forslag. Disse kan opsamles i EnergyProjects, så der kan dannes et samlet overblik til en grundig analyse af mulighederne – både økonomisk, men også med henblik på et bedre energimærkningsbogstav eller et ønske om mindre CO2-udledning.

Forslag er en central del af EnergyProjects, og der kan søges i disse på tværs af alle ejendomme på en lang række parametre.  

Projekter

For at komme energimæssigt fra A til B skal der udføres projekter. Her kan EnergyProjects også hjælpe med at skabe overblik. Indledende hjælper applikationen med samle de forslag, der – måske på tværs af flere ejendomme – giver mest value for money, og dernæst kan projektet følges gennem alle faser, indtil effekterne slutteligt kan reflekteres tilbage i ejendomsporteføljens energioplysninger.

Rapporter

Ofte er der mange forskellige parter, der har interesse i de informationer, som EnergyProjects holder styr på, og alle vil gerne have indblik i ejendomme og projekter fra netop deres vinkel. EnergyProjects giver mulighed for at udskrive rapporter for en lang række perspektiver til brug for alle interessenter i processen.

Og EnergyProjects understøtter også, at der udvikles special-rapporter, der dækker særlige behov.

Arkiv og påmindelser

Enhver ejendom, ethvert forslag og alle projekter har en historie, og EnergyProjects holder styr på alle ændringer, kommunikation og filer, der hører til – og refererer også de indbyrdes relationer. På den måde kan der skabes en værdifuld bank af viden, der kan hjælpe til forstå tidligere beslutninger, dokumentere effekterne af et projekt og gøre det tydeligt for andre interessenter, hvad der er sket af ændringer på en bygning i en given periode.

Samtidig kan der opsættes regler til at påminde relevante ansvarspersoner i forbindelse med ændringer eller tidsfrister på udvalgte områder, og der kan integreres med allerede eksisterende kommunikationskanaler, så mest mulig information om bygninger og energi samles centralt.

EnergyProjects er dit centrale krydsfelt af informationer om energi og ejendomme.

 

Energy Systems A/S opruster med ansættelse af ny salgschef

25-04-2017

Mikkel Laurbergbliver ny salgschef med ansvar for salg og forretningsudvikling

Læs mere

Heldagskursus i Energy10!

02-11-2016

Så er der mulighed for at deltage i et Energy10 kursus, hvor vi tager udgangspunkt i jeres ønsker til dagsorden!

Læs mere

Energy Systems A/S
Skanderborgvej 234
8260 Viby J

Tlf.: 70 22 93 10
support@energysystems.dk